Nu te koop van eigenaar deze Infiniti FX35

       uit 2005 met G3 LPG installatie

                       Young Timer

Te koop is deze Infiniti FX 35 bouwjaar 2005 die in 2010 vanuit de USA is geïmporteerd met een milestand van 67900 = 108640 km. Alle documenten van import zijn aanwezig, dus controleerbare gegevens zoals de originele km stand bij invoer.
In feb.2012 is er (bij km stand 149000) een nieuwe lpg installatie G3 ingebouwd die tot nu toe probleemloos heeft gefunctioneerd. De wegenbelasting bedraagt 170 euro p/maand en rijdt +- 1:7,5 

Dat betekent in de praktijk dat je ongeveer 400km rijdt tegen 30 euro aan LPG


Deze FX heeft nu een respectabele 365.000 km gereden en eigenlijk zonder noemenswaardige problemen, is in eigen beheer onderhouden en heeft alle servicebeurten op tijd gekregen.

Eind januari 2021 komt er een jongere motor (nog steeds op LPG) in met 125.000km zodat deze FX weer jaren voorruit kan.
De gehele onderhoudshistorie is bekend (een dossier is aanwezig).
Let u bij uw zoektocht naar een gebruikte FX op de tellerstand en opgegeven km-stand want die wordt nog al eens door elkaar gebruikt waarbij u de indruk zou kunnen krijgen dat de opgegeven stand in km is. Dus rekent u de tellerstand dan om met mijlstand x1,6= km-stand. Overtuig uzelf ook van de complete historie v.w.b. het aantal gereden mijlen dus controleer deze op de invoer papieren.
Een lagere km stand zegt ook niets over de staat en het onderhoud aan de auto.
In de loop der jaren zijn de voorwiellagers vervangen, accu, remklauwen (voor/achter) zijn vervangen, voor=> door het type van de 2006-2008 serie dwz.met dubbele remcilinders per klauw. Ook de remschijven voorkant zijn vervangen door het dikkere type van 2006-2008. Bougies zijn tussen 108k-300k 2 x vervangen.
Eind 2018 ook de remschijven en remklauwen achter vervangen.
Diverse sensoren (nokkenas/krukas) kat sensor) zijn vervangen zo ook 22 mrt 2020 zijn de bougies voor de derde keer vervangen, kortom ook veel preventief onderhoud.
De FX is uitgevoerd met alum.daklijsten, chroom handgrepen, GTSPEC strutbar onder de motorkap voor een betere wegligging, kofferbak bagagescherm, 20 inch zwarte alum.velgen van een FX45, originele Infiniti RVS kentekenhouders. Achteruit rijcamera zeer handig bij het parkeren (moderne auto's worden daar tegenwoordig mee uitgevoerd maar de Infiniti FX heeft dit al sinds 2003!
RVS Invidia uitlaatsysteem dus sportief geluid en nooit meer te vervangen.
De auto zit nog keurig in de lak alleen aan de voorbumper rechts is een schaafplek helaas.
Voor onderdelen kan gezorgd worden zowel nieuwe als gebruikte onderdelen kunnen worden geleverd. En het eerste halfjaar na aankoop kunnen deze tegen korting worden geleverd.
De auto wordt afgeleverd met een recente onderhoudsbeurt zoals olieverversing, luchtfilters, aandrijfriemen, lpg filter e.d.
krukas en nokkenassensoren in juni 2008 vervangen.
Lamdba sondes links vervangen oktober 2020
Kortom de auto verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud met een verzorgd interieur en exterieur. Woont u in de regio Hoekse Waard dan is onderhoud aan de auto ook een mogelijkheid.
PS de chrome wieldoppen zijn nu zwart de chromen strips op de deurstijlen kunnen verwijderd worden.
Set zwarte velgen of chroom velgen naar keuze zolang de voorraad strekt